Nieuwsbrief

februari 2024

Beste leden,
Op 5 februari begonnen we met de GD-competitie, de laatste competitieronde van het seizoen en altijd onvoorspelbaar, dit jaar bestaande uit 4 poules waarvan 3 met 6 teams. Compliment aan de TC die er elk jaar in slaagt om het tot aan het einde toe spannend te houden. Probeer afmelden te voorkomen want i.v.m. een overvol programma is inhalen praktisch onmogelijk.
Veel succes en plezier allemaal.
Groet, Bestuur BC Mill.

Life-Steel in beeld in Sporthal de looierij

Misschien hebben jullie het al gezien, het mooie promotiebord van life-Steel in de sporthal. Bordsponsor Life-Steel in Mill is producent van en expert in modulaire buitenkeukens. Wij danken Life-Steel van harte voor hun sympathie voor en support aan BC Mill.

Zondag 10 maart clubtoernooi

Telkens aan het einde van elke nieuwsbrief stond ter herinnering "zondag 10 maart clubtoernooi". Bijna is het dan zover. Ook elk jaar dienen we bij de gemeente het verzoek in om te zorgen dat de sporthal 'op temperatuur' is. Helaas werkte dat niet altijd zoals het zou moeten. Voor het eerst nu kunnen we dat verzoek rechtstreeks bij de beheerder indienen en dat hebben we gedaan. "Het komt in orde", heeft de beheerder ons beloofd. Ondanks deze geruststelling echter kan het geen kwaad om wat extra kledij paraat te hebben.
We wensen jullie een geweldig toernooi.

Verenigingsactie van Albert Heijn

Onlangs introduceerde Albert Heijn haar verenigingsactie waarbij er € 15.000,00 te verdelen valt onder maximaal 30 clubs. Daarvoor hebben wij BC Mill ingeschreven. Op 20 februari ontvingen we bericht dat BC Mill bij die 30 gelukkigen hoort. De actie start op maandag 18 maart.
Over hoe het werkt, dat laten we tijdig weten.
Volg BC Mill ook op
facebook website 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Email Marketing Powered by MailPoet