Nieuwsbrief

maart 2024

Verenigingsactie van Albert Heijn

Beste leden,
In de nieuwsbrief van februari meldden we het al. De grote Verenigingsactie van Albert Heijn -de zogenaamde B'tjes-actie- komt eraan. Onder 30 verenigingen valt maar liefst € 15.000,00 te verdelen, dat is gemiddeld € 500,00 per vereniging. Wij gaan natuurlijk niet voor een B'tje maar voor vele B'tjes, immers vele B'tjes maken samen een groot.
Het werkt als volgt:
Bij het afrekenen ontvangt de klant bij elke € 10,00 aan boodschappen een muntje
(een B'tje) die hij/zij in de speciale koker van zijn of haar vereniging naar keuze kan deponeren. De kokers bevinden zich in de displays tegenover de servicebalie.
En...het spreekt voor zich: 'hoe meer B'tjes, hoe hoger het bedrag, het kan dus aardig oplopen'. Laten we er samen een groot BC Mill-succes van maken.
De actie start aanstaande maandag 18 maart en eindigt op zondag 28 april.
TIP
We mogen BC Mill in de winkel van Albert Heijn promoten.
Wie heeft er een goed idee of wil zich inzetten?
Licht en kapstokken
Met de renovatie van Sporthal De Looierij worden soms eenvoudige zaken over het hoofd gezien. Maar wat is eenvoudig als je als eenzame doucher plotseling in het pikkedonker gehuld bent of als je je handdoek ergens op de grond terug moet zien te vinden!
Meerdere keren hebben we hiervan melding gedaan en ons is beloofd dat het probleem 'verlichting' uiterlijk volgende week opgelost zal zijn. Dat is een verlichting. Wat de kapstokjes betreft, daarop zullen we nogmaals actie ondernemen.

Geslaagd Clubtoernooi zondag 10 maart

Volg BC Mill ook op
facebook website 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Email Marketing Powered by MailPoet