Nieuwsbrief

april 2024

Verenigingsactie van Albert Heijn

Beste leden,
Even een herinnering aan de AH B'tjes-actie. Die is in volle gang en we staan ergens in de middenmoot. We gaan de grote clubs natuurlijk niet overtreffen maar
onder het motto "alle B'tjes helpen" hopen we tot een mooi eindresultaat te komen. We hebben nog tijd want de actie eindigt pas op zondag 28 april. Veel succes!
Tussenstand AH B’tjes-actie op zaterdag 30 maart Meer lezen
Op 31 mei en 1 en 2 juni vindt aan de Groespeelweg het Millse Pulling Weekend plaats, 'TrekkerTrek' in de volksmond. Met veel geluid en rook een groot contrast met badminton. Ons is gevraagd of wij als BC Mill daaraan een bijdrage willen leveren die bestaat uit het met 2 personen bemensen van de kassa. Gedurende 3 dagen hebben we dus 6 mensen nodig. Het zou mooi zijn als ons dat lukt want er staat een aardige vergoeding voor BC Mill tegenover, een paar mensen hebben zich al gemeld. Het zou een luxe zijn als zich meer dan 6 personen melden want dan kunnen we ook tussentijds wisselen. Vanaf een bepaald tijdstip hoeft de kassa niet meer bemenst te zijn. Dat betekent dat je naar huis kan maar de liefhebber, die mag natuurlijk het spektakel gratis gaan aanschouwen.
Bij interesse: reageer op deze mail of spreek gewoon een van de bestuursleden aan.
Volg BC Mill ook op
facebook website 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Email Marketing Powered by MailPoet