55+

55+ badminton in Mill

De Badminton Club Mill heeft een enthousiaste 55+ afdeling, die iedere donderdagmorgen van 09.30 – 11.00 uur op 6 banen speelt, in sporthal De Looierij in Mill.

Het gaat bij deze gezellige groep vooral om het recreatieve aspect van badminton. Dat betekent dus ook dat iedereen kan meedoen, ongeacht het niveau. Onder het motto “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”, zijn alle dames en heren welkom vanaf 55 jaar……… maar zelfs over de leeftijd wordt niet al te moeilijk gedaan. Het gaat om het lekker en gezellig samen sporten. Als jij dat graag doet, zit je goed bij deze groep.

De 55+ afdeling van BC Mill kent geen jaarcontributie. De spelers betalen €2,20 per keer dat ze komen. Na het badmintonnen wordt er gezamenlijk een lekker bakje koffie of thee gedronken in de kantine van de sporthal. Dit wordt door iedereen zeer op prijs gesteld. De koffie/thee is dan uiteraard voor eigen rekening.

Zou je het graag een keer willen uitproberen? Kom dan gerust op een donderdagmorgen en kijk of de sport bij je past. De eerste paar keer, kan dit geheel kosteloos. In de hal zijn altijd oefenrackets aanwezig. Je moet wel eigen sportkleding en binnensport schoenen meebrengen.

Hopelijk hebben we je interesse gewekt om in ieder geval eens een kijkje te komen nemen. Wees dan niet verbaasd als je net zoals veel anderen gegrepen wordt door de sport en de gezellige sfeer.

We zien je graag op donderdagmorgen!!

Kom ter kennismaking 2x gratis en vrijblijvend meespelen