Senioren

De badmintonclub in Mill (BC Mill) is opgericht in 1980 en groeide snel uit tot een volwaardige en volwassen vereniging. Na de start in respectievelijk de sporthal in Volkel en in Wanroij, verhuisden we eind 1981 naar de net opgeleverde en dus spiksplinternieuwe grote sporthal genaamd ‘de Looierij’ in Mill. Tot op de dag van vandaag is ‘de Looierij’ onze thuishaven.

Tijdens het seizoen dat van eind augustus tot begin juli loopt, spelen we elke maandagavond tussen 20.00 uur en 23.00 uur. Je kunt komen en gaan wanneer je maar wilt (dus ook minder dan 3 uur is mogelijk) en voor degene die dat graag wil is er nog een derde helft in de kantine van de sporthal, in Patrick’s Bar. We hebben 10 banen tot onze beschikking en kunnen dus met maximaal 40 personen tegelijk spelen,stilzitten is er dus niet bij.

We zijn een recreantenvereniging en niet aangesloten bij de federatie van  Badminton Nederland, mede daardoor is de contributie van €100,00 per jaar dan ook laag te noemen (dat is met bijna 45 speelavonden € 2,22 per avond).

Naast ‘vrijspelen’ organiseren we diverse toernooien en competities, meedoen is vrijblijvend maar uit de bijna 100% deelname blijkt het inspirerende enthousiasme. Ook een heuse dorpencompetitie met serieuze thuis- en uitwedstrijden en waaraan een 10-tal  omliggende dorpen deelneemt, maakt deel uit van het programma. Tijdens ons clubtoernooi (een hele zondag in februari en ook weer vrijblijvend) is na een vermoeiende dag de nieuwe clubkampioen bekend. Een prachtige dag.

Genoeg te doen dus bij BC Mill!

We beschikken over een officieel gediplomeerde trainer die aan nieuwe leden de beginselen en spelregels bijbrengt en aan bestaande leden de finesses van het spel.

“Best toekomstig lid.
Kom gerust ‘ns kijken en de sfeer proeven. Sowieso zijn de eerste 2 avonden, evenals de leenrackets, gratis.
Wij verwelkomen je graag”.