Unisextoernooi verslag en uitslag

Verslag Jozé Verbeet
Circa 30 spelers hadden zich opgegeven om op 23 en 30 januari het Unisextoernooi te spelen.

Na het indelen van 18 speelrondes waarbij vooraf lootjes uit de hoge hoed worden getrokken, en waarbij je telkens met een andere medespeler speelt, alleen damesdubbels en herendubbels, gingen we beide avonden om 20.15 uur van start. Voor de nieuwe dames was het extra spannend omdat ze ook nog niet iedereen kennen. Als toeschouwer vanaf de zijkant heb ik hele leuke wedstrijden kunnen gadeslaan zowel bij de dames als de heren. Met tactisch spel, concentratie, aanval en verdediging werden er spannende partijtjes gespeeld.  Bij de dames werd er sportief gespeeld en weinig gesmasht alwaar de nieuwe dames deel uit maakten van de wedstrijd. Chapeau! (om maar bij de hoed te blijven).
De dames van  Mill-1 en Mill-2 kwamen elkaar de eerste avond tegen, waarbij de winst ging naar Mill-2. Er werd gevraagd voor revanche op de tweede avond en daar heeft de TC gehoor aan gegeven. Nu echter, na een verbeten strijd en mooie rally’s, in het voordeel van Mill-1. Gelukkig de strijdbijl kan in de kast!
Iedereen had er zin in en ging echt voor de prijzen.

Na 5 uur badmintonnen en 105 wedstrijdjes verder, waarbij gekeken werd naar de individuele score, kwamen de volgende winnaars uit de bus.

Bij de heren: Dave, Mark en John

Bij de dames: Gwen, Mika en Marloes

Door onze voorzitter Johnny werden zij na afloop gehuldigd en werden de prijzen in ontvangst genomen.

We kunnen terugkijken op een geslaagd toernooi.

De uitslag als excelsheet