Wedstrijdverslag Boxmeer 5 – Mill 4

Verslag Marco
Op woensdag 13 maart stond de dorpencompetitie wedstrijd van Boxmeer 5 tegen Mill 4 gepland.
We hadden dit team thuis al een keer getroffen waar ze ons met 0 punten hebben achter gelaten. Ons doel was deze keer dan ook om niet met 0 punten naar huis te gaan.
Boxmeer daarentegen had een heel eigen missie, zij hadden namelijk genoeg aan 13 punten om kampioen te worden in de poule ten koste van Mill 3.
Er werd dan ook hard gestreden maar de HD en de DD werd beide gewonnen door Boxmeer net als de mixen wat resulteerde op dat moment in een 8-0 voorsprong voor Boxmeer. Toen waren de enkelpartijen aan de beurt, maar ook daar waren zij ons de baas in beide partijen. 12-0 was het op dat moment.
de laatste mix daar hadden we allemaal ‘zowel Mill als Boxmeer’ onze hoop op gevestigd. Boxmeer pakte de eerste set wat betekende dat zij hun doel bereikt hadden en kampioen zijn geworden in deze poule.
Een klein beetje door de euforie van Boxmeer geholpen pakte Mill de 2de set maar door hard te strijden pakte ze ook de 3de set, ook Mill had hun doelstelling gehaald en gingen niet puntloos naar huis. Door de winst met 13-2 is Boxmeer kampioen geworden, van harte gefeliciteerd en we hebben dit uiteraard nog ff samen gevierd naderhand in de kantine met een welverdiende borrel en een bruine fruitschaal.
Volgende en tevens laatste wedstrijd zal zijn tegen Boxmeer 6 die we thuis mogen ontvangen.