Wedstrijdverslag Mill 2 – Grave 2

Op maandag 13 maart jl. kregen we de fiere koploper op bezoek. Deze sterke tegenstander zou het uiterste van ons kunnen gaan vragen. Boven onze capaciteiten uitstijgen om een optimaal resultaat te kunnen behalen! Aan het eind van dit verslag mag u zelf bepalen of we hierin geslaagd zijn.

Luc en Geert mochten de spits afbijten en begonnen flitsend. De 1e game was een prooi voor Mill. Dat konden onze tegenstanders niet accepteren en begonnen een ‘tandje hoger’ over te schakelen. Na 3 zware games moesten we de overwinning aan Grave laten.
Marloes en Anja speelden samen damesdubbel. Na een wat stroeve start kregen ze de Graafse dames volledig onder controle en konden ze met diepe en korte shuttles de zege binnenhalen in 2 games.

De mixed partijen zouden heel zwaar worden, naar verwachting. Luc en Anja konden het niet bolwerken en verloren in 2 games. Marloes en Geert konden de 1e game nog binnenhalen maar daarna trok Grave het initiatief naar zich toe en pakten gedecideerd de 2e en 3e game.

In de damessingle ging Marloes verder met haar sterke spel en bond ze haar tegenstandster in 2 games aan de zegekar. Luc had de zware opdracht om Wim te gaan verslaan. Dat was een te zware kluif voor hem. Maar met opgeheven hoofd kon hij de baan verlaten ondanks het verlies in 2 games.

De laatste mixed partij was voor Anja en Geert. In de 1e game liep het niet goed voor ons en moesten we onze tactiek aanpassen tegen het sterke koppel uit Grave. Deze aanpassing leverde het gewenste resultaat op. Winst in 3 games.

Einduitslag 8 – 9.  Voor ons een bevredigend resultaat.

Naar verwachting zal Grave 2 kampioen gaan worden. Misschien wat voorbarig, maar we wensen hen succes in een hogere poule.

Geert Lenssen