Wedstrijdverslag Mill 3 – Mill 4

Wedstrijdverslag Marco de Man
Maandag 20 November hadden we onze 2de wedstrijdavond. We hadden er zin in. We mochten vandaag tegen onze eigen clubgenoten. Eenmaal in de zaal kwamen er toch wat zenuwen bij kijken. Dit maakte dat de dames dubbel resulteerde in een weggeslagen wedstrijd. Dan maar de mannen aanmoedigen. Die gingen beter maar verloren de 3 setter. Ondertussen werd de enkel dames alvast gespeeld. Dit bleek een hele andere partij dan de vorige wedstrijd avond en werd dus ook dik verloren, maar wel een ervaring rijker. Daarna speelden we de 2 mix wedstrijden. 1 wedstrijd werd verloren, de andere werd een verloren 3 setter waar wel een winst in had gezeten.
En toen kwam onze topper van de avond. Casper speelde zijn allereerste enkel wedstrijd en wat deed hij dit goed zeg. Super trots op zijn overwinning met 2-0 . De laatste mix was met meer punten wel een verloren wedstrijd. Eindstand Mill 4 – Mill 3 (4-12)
Maar wat leuk dat we de avond gezamenlijk kunnen afsluiten in onze eigen kantine, bij Patrick’s bar, die uiteraard zorgde voor de heerlijke hapjes.