Wedstrijdverslag Volkel 1 – Mill 2

Wedstrijdverslag Anja Dreesen
Donderdag 26 oktober is de uitwedstrijd in Volkel gepland van Volkel-1 tegen Mill-2. Na twee nederlagen was Mill-2 er op gebrand om met winst huiswaarts te keren.

De damesdubbel begon slecht voor Mill en werd al snel tegen een 0-5 achterstand aangekeken. Marloes en Anja kwamen daarna beter in hun spel en de spannende eerste set werd gewonnen met 22-24. Ook de tweede set was voor Mill. De heren waren ook erg aan elkaar gewaagd waarbij de eerste setwinst voor Volkel was en de tweede voor Mill. Helaas konden Luc en Arjan de derde set net niet winnend afsluiten. Bij de daarop volgende gemengd dubbels werden de punten eerlijk verdeeld en waren we goed aan elkaar gewaagd.

Bij de dames enkel ging Marloes er met de winst vandoor in twee sets. De tweede set werd net gewonnen waardoor er geen derde set aan te pas hoefde te komen. Bij de Herenenkel mocht Luc het opnemen tegen Marco. Ook zij waren erg aan elkaar gewaagd. De eerste set was voor Volkel (21-19) en de tweede set voor Mill (19-21). Na deze twee slopende sets moest dus nog een derde set worden gespeeld. Op conditie werd deze ruim gewonnen door Luc met 7-21.

In de afsluitende dubbel mochten Anja en Arjan spelen. De eerste spannende set werd helaas net verloren met 29-27. De tweede set was wel voor Mill waarbij ook hier een derde set aan te pas moest komen, waarbij de winst naar Mill ging. De eindstand was uiteindelijk 6-11 voor Mill en konden we met winst huiswaarts keren nadat we nog even gezellig nagekletst hadden.